U bent hier

Home

SPA LANCEERT “WATERMEESTER VAN SPA”

water expert programma ondersteunt horecaondernemer

 

Ouder talent

De december maand is traditioneel een feestmaand, voor ons horecamensen een maand van hard buffelen maar ook wel een heel erg gezellige tijd met veel uitgebreide diners en gezellige familie gebeurtenissen.

Helaas is het ook binnen onze Société niet meer helemaal vanzelfsprekend dat we werk hebben. Terwijl overal de werkgelegenheid aantrekt hebben ook binnen onze vereniging een aantal mensen geen job meer.

Cees Hoogeveen overleden

18 november is de heer Cees P. Hoogeveen overleden. De heer Hoogeveen heeft de SMH altijd een warm hart toegedragen en heeft zich voor onze club op verschillende wijze ingespannen. Hij stond altijd klaar om op zijn eigen wijze gevraagd en ongevraagd advies te geven, altijd positief en zeer vaak met een vrolijke noot.

De SMH is de heer Hoogeveen veel dank verschuldigd voor zijn adviezen, het delen van zijn kennis maar zeker op het gebied van sponsoring van onze club. Naast zijn zakelijke kwaliteiten was de heer Hoogeveen ook een trouw deelnemer aan verschillende evenementen van de SMH waaronder onze vermaarde wijnreizen.

Grand Gala Des Patrons 22 januari 2017

Het culinaire feest van het jaar, verwend worden door 22 chefs/koks/patrons!

Amuse-festival met champagne bij de ontvangst. Diner met entertainment en afterparty.

Meet & Greet met de chefs! Persoonlijkheid! Wij ontvangen u met liefde!!

Op zondag 22 januari 2017 organiseren wij het tweede Grand Gala Des Patrons in De Landgoederij te Bunnik. Een exclusief gala waar alle chefs van Les Patrons Cuisiniers acte de présence zullen geven. Een spektakel van culinaire hoogstandjes en entertainment, waar slechts een gelimiteerd aantal gasten bij aanwezig kan zijn. De kosten bedragen € 300,-- per persoon.

Formosa Kalverstraat

Na de uitgebreide column op de vorige SMH-site, waarin de 25-jarige geschiedenis van onze vereniging beschreven werd publiceerde het Volkskrantkatern van jl woensdag 12 oktober 2016 een fotobijlage  "Hoe Amsterdam Amsterdam werd". Hierdoor geinspireerd geraakt leek het mij vanuit Horeca oogpunt benaderd zeker zo interessant 'een stukje' historie over de hoofdstedelijke horeca te beschrijven. Ik zeg het er duidelijk bij 'een stukje' d.w.z.

Pagina's