U bent hier

Evenementen

Wine & Dine 1 mei

Onderstaand bericht ontvingen we van Robert Leussink. 1 mei was een gastspreker ingepland, helaas heeft de gastspreker andere verplichtingen. Om de geplande Wine & Dine een nieuw thema te geven kwam Robert met onderstaand voorstel. De club betaald de ingrediënten en de deelnemers betalen de gewone prijs van Wine & Dine €29,50. Wie doet er mee? Geef je op! Vergeet niet een lekker flesje mee te nemen.

Introducées zijn van harte welkom!
(we hebben wel minimaal 12 deelnemers/gasten nodig)

 

Brief Robert:

Heren van het bestuur,

Wine & Dine 6 maart 2017

Op 6 maart hebben we een mooi programma samengesteld voor de geplande Wine & Dine. Het betreft een bezoek aan de hagelnieuwe showroom van onze partner Tovari Ambiance, een rondleiding in de Amsterdam ArenA inclusief een bezoek aan Maison van den Boer en een afsluitend diner in Holiday Inn Arena towers.

Programma:

13:00 uur ontvangst en Parkeren Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

13:30 uur begin presentatie, Tovari Ambiance, Dreeftoren ( 50 meter van Hotel )

Wijntour dell Etna bij Tenuta Antica Cavalleria

Unieke culinaire wijnreis van 4 dagen naar Sicilie 12 maart tot 16 maart 2017

Vergeet het snelle leven in Nederland en beleef met deze wijnreis het oorspronkelijke Sicilië, met haar bijzondere wijnen en haar tongstrelende culinaire aanbod. Geniet van de rust en de schoonheid van de prachtige oude dorpjes en de indrukwekkende natuur.

U verblijft in een van de sfeervolle, gerestaureerde huizen op het platteland van familie di Bella. Agriturismo Tenuta Cavalleria in Castiglione Di Sicilië (Provincie Catania) is een kleinschalig familiebedrijf.

Nieuwjaarsreceptie 16 januari 2017

De Société des Maîtres d’Hôtel heeft de Champagne reeds koud gelegd voor de jaarlijkse Nieuwjaarsparty, dit jaar voorafgegaan door een ledenvergadering met bestuursverkiezing.

Het evenement zal plaats vinden op maandag 16 januari 2017. De Nieuwjaarsparty is voor leden, partners, sponsoren en genodigden.

25 jarig Jubileumfeest SMH

De Société des Maîtres d'Hôtel bestaat op 18 september 2016 25 jaar. We gaan dat groots vieren met een jubileumfeest op Landgoed de Salentein in Nijkerk.

Pagina's