U bent hier

Evenementen

Wine & Dine 2 oktober 2017

2 oktober staat er weer een Wine & Dine op het programma. Dit keer zijn we te gast bij Sander Nordsiek in Brasserie Bakboord in Almere. In verband met onze gastspreker starten we eerder als we dat gewend zijn bij Wine & Dine.

Programma:

14:30 uur Ontvangst
15:00 uur Start presentatie Wouter Verkerk
17:30 uur Aanvang Diner
20:00 uur Einde programma

Ledenvergadering 11 september 2017

11 September om 17:00 uur
Locatie: Activiteitencentrum De Korf
De smidse 1
3831 NT Leusden
Gastheer: Alex van Huigenbosch

 

Op dit moment verkeerd het bestuur van de Société des Maîtres d’Hôtel in een impasse wat heeft geresulteerd in het feit dat Marcel Hompe zijn secretaris functie heeft opgezegd en heeft onze voorzitter Ari Bijkerk het vertrouwen opgezegd in het huidige bestuur.

Wine & Dine 1 mei

Onderstaand bericht ontvingen we van Robert Leussink. 1 mei was een gastspreker ingepland, helaas heeft de gastspreker andere verplichtingen. Om de geplande Wine & Dine een nieuw thema te geven kwam Robert met onderstaand voorstel. De club betaald de ingrediënten en de deelnemers betalen de gewone prijs van Wine & Dine €29,50. Wie doet er mee? Geef je op! Vergeet niet een lekker flesje mee te nemen.

Introducées zijn van harte welkom!
(we hebben wel minimaal 12 deelnemers/gasten nodig)

 

Brief Robert:

Heren van het bestuur,

Wine & Dine 6 maart 2017

Op 6 maart hebben we een mooi programma samengesteld voor de geplande Wine & Dine. Het betreft een bezoek aan de hagelnieuwe showroom van onze partner Tovari Ambiance, een rondleiding in de Amsterdam ArenA inclusief een bezoek aan Maison van den Boer en een afsluitend diner in Holiday Inn Arena towers.

Programma:

13:00 uur ontvangst en Parkeren Holiday Inn Amsterdam Arena Towers

13:30 uur begin presentatie, Tovari Ambiance, Dreeftoren ( 50 meter van Hotel )

Wijntour dell Etna bij Tenuta Antica Cavalleria

Unieke culinaire wijnreis van 4 dagen naar Sicilie 12 maart tot 16 maart 2017

Vergeet het snelle leven in Nederland en beleef met deze wijnreis het oorspronkelijke Sicilië, met haar bijzondere wijnen en haar tongstrelende culinaire aanbod. Geniet van de rust en de schoonheid van de prachtige oude dorpjes en de indrukwekkende natuur.

U verblijft in een van de sfeervolle, gerestaureerde huizen op het platteland van familie di Bella. Agriturismo Tenuta Cavalleria in Castiglione Di Sicilië (Provincie Catania) is een kleinschalig familiebedrijf.

Pagina's